Services

Catering

Vanuit onze jarenlange ervaring in het maken van broodjes en salades maken wij diverse lunchmenu's voor op kantoor, tijdens trainingen, presentaties, vergaderingen etc. Maar ook borrelhapjes, avondmaaltijden of snacks kunnen wij leveren! Vertel ons jullie wensen en wij gaan het regelen!

BBQ

Zoveel mensen, zoveel wensen, zeker bij BBQ's! Wij bieden daarom een breed assortiment aan BBQ pakketten aan. Van simpel tot luxe. Wij komen graag op locatie en kunnen indien nodig alles meenemen van BBQ's tot muziek, van tafels tot servies. Wij kunnen en willen volledig ontzorgen. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden.

Lunch room

Kom binnen in onze gezellige lunchroom voor een heerlijk broodje of een lekkere salade. Liever een hamburger? Dat kan natuurlijk ook!
Ontsnap even aan je bureau en kom gezellig langs.

Vergader ruimte te huur

Op zoek naar een externe locatie voor een presentatie, vergadering, of werkoverleg? Of even niet thuis "thuis werken"? Onze vergaderzaal is per dagdeel te huur! Inclusief koffie, thee en lunch of diner!

Events

De zon komt weer tevoorschijn en de temperatuur loopt weer op. Het BBQ en event seizoen kan beginnen! Wist u dat The Hub BBQ's en events organiseert in alle soorten en maten? Van feestjes in de tuin tot events van 200+ personen. Van het alleen leveren van vlees en groente, tot compleet opbouwen, versieren en bemannen. Bij ons op het terras of een locatie van uw keuze. U verzint het wij regelen het!